Jude Law medvirker på Vampire Weekend-nummer – men kun i japansk albumudgave

Jude Law medvirker på Vampire Weekend-nummer – men kun i japansk albumudgave
Jude Law. (Foto: Jeff Spicer/Getty Images)

Japanske albumudgaver har en speciel plads i musikverdenen, for af en eller anden grund får de ofte nogle eksklusive bonustracks og andre godbidder, som vi andre går glip af. Det er da også tilfældet med Vampire Weekends nyeste udspil ‘Father of the Bride’, som simpelthen gæstes af Jude Law.

Albummet er netop udkommet i Japan, og denne version indeholder selvfølgelig hele tre eksklusive bonustracks.

Et af dem er digtet ‘Lord Ullin’s Daughter’, udgivet af skotske Thomas Campbell i 1809, som læses op af Law over en nedstrippet version af nummeret ‘Big Blue’ fra ‘Father of the Bride’.

Udover digtoplæsning med Jude Law får japanerne også adgang til bonustracket ‘Houston Dubai’ og et cover af Mickey Newburys ‘I Don’t Think Much About Her No More’. Ifølge Pitchfork udtaler en repræsentant, at der ikke er planer om at udgive sangene uden for Japan.

Jude Laws bekendtskab med Vampire Weekend er selvfølgelig ikke helt nyt – Law medvirkede som stemmeskuespiller i frontmand Ezra Koenigs animationsserie ‘Neo Yokio’, hvor han lagde stemme til robotbutleren Charles.

Læs anmeldelse: Vampire Weekends ‘Father of the Bride’ er en rodebutik fuld af gode fund

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af