Drake deler to nye numre efter Toronto Raptors’ NBA-sejr

Drake deler to nye numre efter Toronto Raptors’ NBA-sejr
Drake under Toronto Rappers' femte kamp i NBA-finalen. (Foto: Gregory Shamus/Getty Images)

Drake har over de sidste uger været spændt som en fjeder på sidelinjen under basketballholdet Toronto Raptors finaleslutspil i NBA. Men i går kunne superfanen ånde lettet op, da yndlingsholdet Raptors vristede pokalen fra de forsvarende mestre, Golden State Warriors.

For at fejre sejren har Drake netop delt to nye numre: ‘Omertà’ og ‘Money in the Grave’ med Rick Ross som feature.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Drake har fulgt NBA-slutspillet intenst. Flere har kaldt hans adfærd som tilskuer respektløs og upassende, mens superstjernen flere gange har været oppe at toppes med trænere, spillere og modstandere, hvilket har ført til en række memes i ugernes løb. Alt endte dog godt for Drake og Toronto Raptors.

I et interview efter Raptors’ sejr udtaler Drake: »Vi gjorde det med hjertet. Vi gjorde det med kærlighed. Vi fik det til at ske. Vi manifesterede det. Jeg sagde det første gang. Folk elsker at lave memes, så lav et meme ud af det her. Det er smukt«.

Lyt til ‘Omertà’ og ‘Money in the Grave’ herunder.

Læs også: Roskilde Festival åbner Orange Scene med helt ny happening

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af