Beyoncé har tjent kassen på sin rolle i ‘Løvernes konge’

Beyoncé har tjent kassen på sin rolle i ‘Løvernes konge’
Beyoncé i musikvideoen til 'Spirit'.

Beyoncé kan meget vel blive verdens bedst betalte skuespillerinde efter sin medvirken i Disneys remake af ‘Løvernes konge’ i rollen som Nala.

Ifølge det amerikanske medie Vibe har sangerinden tjent hele 25 million dollars, eller godt 167 millioner kroner, for sin medvirken i den stortanlagte sommer-blockbuster. Det er nærmest uhørt meget for en stemmerolle.

Til sammenligning tjente Emma Watson omkring 15 millioner dollars for sin fysiske medvirken i ‘Skønheden og Udyret’-remaket fra 2017, der blev årets anden-bedst sælgende film på verdensplan med over 1,263 milliarder dollars i indtjening. Og Scarlett Johansson, der var sidste års bedst betalte skuespillerinde, tjente angiveligt også ‘kun’ omkring 15 millioner dollars for sin medvirken i ‘Endgame.

Tallet er ikke blevet officielt bekræftet, mens det heller ikke vides, om de 25 millioner dollars også dækker over ‘Løvernes konge’-albummet ‘Spirit’, som Beyoncé har kurateret. Albummet gik direkte ind på en andenplads på den amerikanske hitliste, mens åbningssalget i England har været anderledes skuffende med kun 898 downloads ifølge det britiske medie Mirror.

Uanset hvad har ansættelsen af Beyoncé ikke været nogen dårlig forretning for Disney. ‘Løvernes konge’ har allerede indtjent knapt 1 milliard dollars på verdensplan efter kun to uger i biograferne.

Læs også: 6 stjerner til ‘Løvernes konge’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af