Beyoncé kuraterer ‘Løvernes konge’-album – hør hendes nye single ‘Spirit’

Beyoncé kuraterer ‘Løvernes konge’-album – hør hendes nye single ‘Spirit’
Beyoncé til Coachella 2018. (Foto: Larry Busacca/Getty Images for Coachella)

Kendrick Lamar startede åbenbart en trend, da han kuraterede ‘Black Panther: The Album’, der fulgte med den stort anlagte Marvel-film sammen med et klassisk soundtrack.

Beyoncé laver nemlig samme stunt, og superstjernen har netop annonceret albummet ‘The Lion King: The Gift’, som hun selv har kurateret og produceret. Albummet skulle byde på flere nye indspilninger fra Beyoncé, men hvor mange præcis vides ikke. Sammen med nyheden har vi dog i dag fået den nye single ‘Spirit’, som både vil være at finde på det almindelige soundtrack til det nye liveaction-remake af ‘Løvernes konge’ samt ‘The Lion King: The Gift’.

Track- og gæstelisten til det nye album annonceres snarest, og ifølge en pressemeddelelse har Beyoncé taget nogle af sine egne favoritartsiter og bragt dem sammen med en række både unge og rutinerede musikere fra Afrika – for at hylde filmen og for at bringe afrikansk musik ud til et større publikum.

»Det er inspireret af alt fra r’n’b, pop, hiphop og afrobeat«, siger Beyoncé i pressemeddelelsen.

Den nye ‘Løvernes konge’ har premiere 19. juli, og her spiller Beyoncé løvinden Nala over for Donald Glovers Simba.

Læs også: Ny ’Løvernes konge’-trailer giver et smugkig på det stjernebesatte karaktergalleri

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af