Swae Lee og Drake har det helt tropisk på den nye single ‘Won’t Be Late’

Swae Lee og Drake har det helt tropisk på den nye single ‘Won’t Be Late’
Swae Lee.

Swae Lee er både den ene halvdel af den succesfulde duo Rae Sremmurd (‘Black Beatles’, ‘No Type’) og en af de mest succesfulde gæsteartister på hiphopscenen lige nu. Hans The Weeknd-agtige falset har blandt andet gjort French Montanas ‘Unforgettable’ og Post Malones ‘Sunflower’ til gigantiske hits.

Men som soloartist har han mere dyrket stemningsfuld, eksotisk dvælende sange, som på det tropiske feriealbum ‘Swaecation‘. Dén stil forstætter han på de nye singler ‘Sextasy’ og ‘Won’t Be Late’ – og på sidstnævnte får han endda besøg af selveste Drake.

De to rappere giver os endnu en ømusik-vuggende sag a la ‘Swaecation’-sange som ‘Guatemala’ – en stil som Drake også har dyrket, eksempelvis på ‘More Life’-tracks som ‘Passionfruit’. ‘Sextasy’ er derimod en mere langsom og (som titlen antyder) væsentlig mere lummer sag.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Drake slår tre væsentlige The Beatles-rekorder – fejrer med flabet Abbey Road-tatovering

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af