Blondage laver nu musik hver for sig – Rangleklods gør comeback

Blondage laver nu musik hver for sig – Rangleklods gør comeback
Blondage anno 2016. (Foto: Zille Bostinius)

De to medlemmer i Blondage kommer fremover til at lave musik hver for sig, melder den nu forhenværende duo ud på Facebook.

Pernille Smith-Sivertsen fortsætter under Blondage-navnet, nu som soloprojekt, mens Esben Andersen vender tilbage til sit gamle Rangleklods-alias.

Her er lige bandhistorikken kort fortalt: Esben Andersen startede tilbage i 2010 det elektroniske projekt Rangleklods op alene. I 2014 blev Pernille Smith-Sivertsen officielt en del af foretagendet, og i 2016 skiftede duoen så navn til Blondage – hvilket blandt andet resulterede i et ret så stærkt debutalbum. Efter længere tids stilhed kommer så dagens nyhed.

Pernille Smith-Sivertsens Blondage udgiver en ny single 4. oktober, »og der er masser af musik på vej fra os begge«, lyder det på Facebook.

»Vi elsker stadig hinanden og arbejder sammen om at lave musik, men vi har begge lyst til at udtrykke os individuelt«, lyder det i forlængelse, og i kommentarsporet forsikrer musikerne om, at de altså stadig danner par privat. De vil bare gerne lave musik hver for sig.

Læs interview: Blondage: »Det er mega let som musiker at føle sig for fin til det, der sker i popkulturen«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af