Jennifer Lopez og Shakira er headlinere til Super Bowls halvlegsshow i 2020

Jennifer Lopez og Shakira er headlinere til Super Bowls halvlegsshow i 2020

Super Bowl er årets største sportsbegivenhed i USA, hvilket naturligvis tiltrækker et stort publikum såvel live som bag skærmen i alle dele af verden. Faktisk tuner intet mindre end omkring 100 millioner tv-seere ind på finalen i den amerikanske fodboldliga, og den slags eksponering er selvfølgelig guld værd for selv de største kunstnere.

I år bliver det så de to popsangere Jennifer Lopez og Shakira, der som showets hovednavne skal forsøge at underholde de mange seere med et udpluk fra deres indbyrdes hitkatalog, som blandt andet indeholder den hoftevriks-inspirerende ‘Hips Don’t Lie’ og naturligvis J. Los ‘kendingsmelodi’ ‘Jenny From the Block’.

De to kvinder, der begge er af latinamerikansk oprindelse, virker oprigtigt begejstrede for bookingen og lover et fænomenalt show, når Super Bowl løber af stablen 2. februar næste år i Miami: »Jeg er så beæret over at få lov til at indtage en af de største scener i verden i selskab med en kvindelig kollega, så vi kan repræsentere latinoer og latinaer fra USA og hele verden – og så er det på min fødselsdag! Det er en sand amerikansk drøm, og vi kommer til at give jer jeres livs bedste show!«, udtaler en begejstret Shakira i en pressemeddelelse.

Næste års show bliver det første arrangeret i samarbejde med Jay-Z, efter NFL måtte udøve en form for damage control og ansætte rapperen som Live Music Entertainment Strategist i kølvandet på den såkaldte Colin Kaepernick-skandale fra 2016. Her knælede San Francisco 49ers-quarterbacken under den vanlige afspilning af den amerkanske nationalhymne som en protest mod racebetinget politivold, hvorefter han blev ekskluderet af NFL. En række store artister, heriblandt Mary J. Blige, Cardi B og Rihanna, afslog herefter at spille til halvlegsshowet i solidaritet med Kaepernicks protest, hvilket sidste år resulterede i en fesen lappeløsning i form af Maroon 5’s kedelige optræden.

Showets planlægning har sandsynligvis været i gang længe, så det er nok begrænset, hvor meget indflydelse Jay-Z foreløbigt har haft, men vi kan da, uanset hvad, håbe på, at de to kvinder, der begge er kendt for energiske optrædener fyldt med imponerende koreografi, overgår det seneste show.

Læs også: »Jennifer Lopez er en gudinde«: Stripperthriller med J-Lo og Cardi B sejrer i USA

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af