Ariana Grande deler tracklisten til ‘Charlie’s Angels’-soundtrack – hør ny single, ‘How It’s Done’

Ariana Grande deler tracklisten til ‘Charlie’s Angels’-soundtrack – hør ny single, ‘How It’s Done’
Ariana Grande, Miley Cyrus og Lana Del Rey i videoen 'Don't Call Me Angel'.

For tiden rejser Ariana Grande verden rundt med sin ‘Sweetener World Tour’, der for nylig lagde vejen forbi Royal Arena i København. Hun har dog sideløbende fundet tid til at gå Beyoncé og hendes ‘Lion King – The Gift’-album i bedene ved at agere executive producer på soundtracket til det nye ‘Charlie’s Angels’-remake, som får dansk premiere efter nytår.

Soundtracket udkommer dog allerede 1. november, og i går delte Grande så en fuld trackliste via Twitter. Her får vi overblikket over de 11 sange, der udover det allerede udgivne samarbejde mellem Lana Del Rey, Miley Cyrus og Grande selv, ‘Don’t Call Me Angel’, tæller en række optrædener fra navne som Nicki Minaj, Stefflon Don, Normani og Alma samt legendariske Chaka Khan og Donna Summer.

Selv om vi ikke ligefrem var begejstrede for ‘Don’t Call Me Angel’s noget forcerede attitude, kan man jo alligevel håbe, at der gemmer sig nogle perler på resten soundtracket, hvor Grande selv optræder på hele fem af sangene.

I dag har vi også fået intronummeret ‘How It’s Done’, hvor Grande er krediteret som sangskriver. Her forsøger endnu en stærk sammensætning af kvinder, bestående af de to rappere Kash Doll og Stefflon Don i samarbejde med popsangerne Kim Petras og Alma, at formidle den ubetingede girlpower, der gennemsyrer hele ‘Charlie’s Angels’-konceptet. Det gør de henover et hæsblæsende track med triumferende blæs og et hektisk drum’n’bass-beat.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Kristen Stewart, Naomi Scott og Ella Balinska er ‘Charlie’s Angels’ i første officielle trailer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af