Se Chance the Rapper debutere som vært på ‘Saturday Night Live’ og spille to numre

I går aftes vendte Chance the Rapper tilbage til ‘Saturday Night Live’-studiet for første gang siden 2015. Men med den vigtige ændring at han både udfyldte rollen som musikalsk gæst og debuterede som vært for hele showet.

Værtsrollen var en barndomsdrøm, der gik i opfyldelse for Chance, og han brugte blandt andet tiden til at medvirke i talrige sketches, blandt andet som Judge Barry, der skal fælde dom over Jason Momoas sleske førerske. Hans åbningsmonolog gik med at besynge hjembyen Chicago, og på musikfronten spillede han numrene ‘Zanies and Fools’ og ‘Handsome’, hvor Megan Thee Stallion gæstede sidstnævnte.

Chance the Rapper udgav sit debutstudiealbum ‘Big Day‘ i sommers, mens han for tiden kan opleves i Netflix’ hiphoptalentshow ‘Rhythm + Flow‘.

Læs også: Vent, Chance the Rapper spiser ikke grøntsager? Tvangsfodring i ‘Carpool Karaoke’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af