Peter Sommer klar med nyt album og danmarksturné i det nye år

Peter Sommer klar med nyt album og danmarksturné i det nye år
Peter Sommer.

Det er ikke mere end halvandet år siden, Peter Sommers stærke hyldest til kærligheden i alle dens afskygninger – albummet ‘Elskede at drømme, drømmer om at elske’ – så dagens lys. Det har dog ikke fået den produktive rockpoet til at sætte tempoet ned, og han har således netop annonceret endnu et album, der udkommer 17. januar næste år. Det bærer titlen ‘Stærk strøm hen over ujævn bund’.

»Når man vælger at gå med det der berømte flow, opleves det ofte som en stærk strøm hen over en ujævn bund. Fart på, alt kan ske. Som i en drøm. Drømmen vi elskede at drømme på sidste album er egentlig fuldstændig intakt her på ‘Stærk strøm hen over ujævn bund’: et hak længere ind mod ens kerne, et hak længere ud mod alle de andre«, fortæller Sommer i en pressemeddelelse om titlen på albummet.

‘Stærk strøm hen over ujævn bund’ er som sædvanlig blevet til i samarbejde med Sommers faste band, Tiggerne, og albummet følges da også op med en danmarksturné, hvor netop Tiggerne og selvfølgelig Sommer selv rejser landet rundt til februar og marts i det nye år.

Peter Sommer – danmarksturné:
18/2: Aalborg, Skråen
19/2: Herning, Fermaten
20/2: Skanderborg, Kulturhuset Skanderborg
21/2: Kolding, Godset
22/2: Vejle, Bygningen
23/2: Aarhus, Voxhall
24/3: Randers, Turbinen
25/3: Odense, Posten
26/3: Roskilde, Gimle
27/3: Greve, Portalen
28/3: Helsingør, Kulturværftet
29/3: København, Store Vega

Læs koncertanmeldelse: Peter Sommer bragte hyggen til Tinderbox – på godt og ondt

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af