Se Kanye West give surprise-koncert i fængsel: »Dette er en mission, ikke en optræden«

I fredags fik de indsatte i Harris County fængslet i Houston sig noget af en overraskelse, da Kanye West lagde vejen forbi med sit 200 mand store Sunday Service-gospelkor.

Kanye gav to koncerter i fængslet for omtrent 200 mandlige indsatte og for en mindre gruppe af kvindelige indsatte. Koncerterne bød i særdeleshed på numre fra hans seneste album ‘Jesus Is King‘, mens Kanye også støvede ‘College Dropout’-klassikeren ‘Jesus Walks’ af til lejligheden.

Der er siden blevet frigivet adskillige videoer (se herunder), hvor Kanye giver hånd til de indsatte og optræder for de overraskede og glade indsatte. Her bekendtgjorde rapperen også: »Dette er en mission, ikke en optræden«.

Ifølge The Houston Chronicle blev Kanyes surprise-optræden en realitet i sidste øjeblik. Han forsøgte også uden held at få tilladelse til at optræde i et statsfængsel i Texas.

Kanye og hans kone Kim Kardashian har på det seneste markeret sig som stærke fortaler for en strafferet-reform. Kardashian har blandt andet advokeret stærkt for at få frikendt den dødsdømte fange Rodney Reed.

Læs også: Hør ugens otte bedste nye sange – Michael Williams ‘Hygger sig’, Okay Kaya synger om »riding on your dick«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af