Jamaika og Node bader klubben i champagne på ‘Holdet’

Jamaika og Node bader klubben i champagne på ‘Holdet’
Jamaika.

Jamaika blev efterlyst og anholdt af politiet i løbet af november, men rapperen fra Vejle var særdeles aktiv, mens han var på flugt: Han teasede nye single, udgav sangen ‘Protokol’ og annoncerede en ep.

Den stil fortsætter nu, hvor den dansk-somaliske kunstner har udgivet sangen ‘Holdet’ med Node, selv om han i øjeblikket altså er i politiets varetægt.

Dét faktum fornemmer man dog ikke på den nye single. Her er der fuld fest, hvor Jamaika »bader hele klubben i champagne-bottles« og holder fest, indtil han får »klager fra en nabo fra lejligheden jeg låner«.

‘Holdet’ er nyeste udspil fra en otte numre lang ep, der ifølge Jamaikas Instagram er »ude snart«, og som også kommer til at indeholde de tidligere sange ‘Ufødte’ og ‘Protokol’. Den kommende ep bliver rapperens første længere udspil siden albummet ‘Nordsiden’ fra januar, som vi kårede som et af de bedste danske album i 2019.

Jamaika har tidligere siddet i fængsel flere gange. Han blev senest løsladt i juni 2018 efter at have siddet inde i et par år.

»Det vigtigste har været at droppe kriminaliteten. Først og fremmest. Før alt det andet. Du kommer på et tidspunkt til et sted i livet, hvor du må gøre op med dig selv, hvad du vil. Og heldigvis så valgte jeg musikken«, udtalte han dengang til Soundvenue i et interview.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af