Her er ti koncerter, du skal opleve i januar

Januar er normalt ikke kendt for et imponernede koncertudvalg, men nu her er faktisk lidt af en undtagelse. Her er ti gode koncerttilbud i årets (og årtiets) første måned.
Her er ti koncerter, du skal opleve i januar
Angel Olsen.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Iceage
8. januar, Bremen + 31. januar Voxhall

Iceage har haft et vildt årti, hvor de er gået fra lokale Mayhem-punkere til internationale, kritikerroste rockstjerner. Disse to koncerter i København og Aarhus kigger tilbage på bandets imponerende bagkatalog fra det forgangne årti, men vil også pege fremad med helt nye numre fra et kommende album.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vinterbyhaven
18. januar, Pumpehuset

Vinterbyhaven er din chance for at opleve Pumpehusets hyggelige udendørsområde i en indendørsversion, der måske kan bringe lidt tiltrængte minder om lune sommeraftener tilbage, mens danske navne som Nurse, Varnrable, Deadpan og Dirt Bike udgør det musikalske program.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sturgill Simpson
21. januar, Store Vega

Sturgill Simpson har før bedrevet klassisk countryrock direkte fra genrens hovedstad Nashville, men på dette års album ‘Sound & Fury’ vendte han konventionerne ryggen med et disruptionsalbum, som desuden udgjorde det umage soundtrack til Netflix’ postapokalyptiske animefilm af samme titel. Det skal blive spændende at se, hvordan Simpson omsætter det projekt på scenen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jada
23. januar, turné

Jada har charmeret hele Danmark med sin store stemme og sine helt igennem fortryllende liveoptrædener, hvor korpiger, vifter, farverige kostumer og euforisk crowdsurfing er faste elementer. Jadas poptog drager på en landsdækkende danmarksturné i januar og februar, og selv om mange af koncerterne er udsolgte, er der stadig billetter til nogle af dem.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Headie One
23. januar, Rust

Headie One har stået for et af årets stærkeste gennembrud på den britiske hiphopscene. Hans exceptionelt afslappede flow danser altid på randen til det arrogante, og det er netop den overlegne attitude, der har gjort hans ‘Music x Road’ (der blandt andet gæstes af Dave og Skepta) til et af de stærkeste UK-album i 2019.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Steppeulven
25. januar, Bremen Teater

Steppeulven er prisuddelingen, hvor Foreningen af Danske Musikkritikere hylder de største danske musikalske bedrifter fra det forgangne år. Du kan se alle de nominerede HER, mens aftenens livemusik blandt andet bliver leveret af Tessa, Efterklang, Ganger og Awinbeh.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kim Petras
27. januar, Store Vega

Kim Petras er egentlig af tysk oprindelse, men hun har brugt de seneste mange år på at perfektionere sin fuldstændig koncentrerede pop i Los Angeles. Hendes ‘Broken Tour’ følger op på udgivelsen af både debuten ‘Clarity’ og Halloween-albummet ‘Turn Off the Light’ i 2019, og de to plader indeholder altså rigeligt med bangers til, at Petras’ første koncert i Danmark kun kan blive en popfest af dimensioner.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nelson Can
29. januar, Voxhall + 30. januar, Store Vega

Med singler som ‘Limelight’ og ‘Madness’ har Nelson Can varmet op til deres kommende album ‘LP2: So Long Desire’, der udkommer 31. januar. De to dage inden udgivelsen bliver det muligt at høre de nye sange live, når trioen rammer henholdsvis København og Aarhus.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Angel Olsen
31. januar, Store Vega

Med det enormt stærke album ‘All Mirrors’ i tasken gæster Angel Olsen København midt i karrierens foreløbige kunstneriske peak. Hendes besøg bliver det første på dansk jord siden hendes koncert på Roskilde Festival tilbage i 2017, og det kan næsten kun blive godt, når Olsens storladne og episke drømmepop for alvor får lov at folde sig ud i Store Vega.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bette
31. januar, Lille Vega

Bette arbejder i øjeblikket på sit debutalbum, og man kan helt sikkert forvente masser af smagsprøver, når hun på januars sidste dag varmer Lille Vega op med sin sjælfulde r’n’b.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af