Danny Brown deler hårdtslående musikvideo til Run The Jewels-samarbejdet ‘3 Tearz’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et af højdepunkter fra Danny Browns humorfyldte album ”Uknowwhatimsayin¿’ fra sidste år var Run The Jewels-samarbejdet ‘3 Tearz’ – og nu har det hårdtslående track, der er produceret af JPEGMafia, fået en matchende musikvideo.

Her finder vi Danny Brown og Run The Jewels i en stor lagerhal i Brooklyn, hvor de spytter linjer, ryger joints og kaster håndtegn, mens de rapper foran en stribe tilskuere. I bedste metastil ser vi samtidig kameraerne filme rapperne ude fra, mens der også er indklip til VHS-optagelser, der giver den skarpe video en retro æstetik.

Musikvideoen til ‘3 Tearz’ er den perfekte opvarmning til Danny Browns kommende koncert i Pumpehuset. Vi håber desuden inderligt, at Run The Jewels lægger vejen forbi de danske festivaler til sommer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af