Se Shakira og Jennifer Lopez’ storslåede Super Bowl-show – med poledance, crowdsurfing og surprise-gæster

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I nat løb årets store Super Bowl-finale af stablen, og traditionen tro var alle sejl sat ind for et storslået halftime-show. Årets tjans tilfaldt 00’ernes største latina-stjerner på den internationale popscene: Shakira og Jennifer Lopez.

De to popstjerner tog os en veloplagt tur ned ad memory lane lige fra Shakiras ’Whenever, Wherever’ og ’She Wolf’ til Jennifer Lopez’ ‘Jenny From the Block’, ’Waiting for Tonight’ og ’Love Don’t Cost a Thing’.

Shakira, der tog sig af første afdeling af det halvlegsshowet, fik selskab af Bad Bunny til en version af superhittet ’I Like It’ (der normalt gæstes af Cardi B) samt en bid af hans seneste hit ’Callaíta’.

Jennifer Lopez fik i sin halvdel af showet besøg fra J Balvin, der gav et stykke af ’Mi Gente’. Men det var ikke den eneste gæst, Lopez fik besøg af – hendes 11-årige datter, Emme, lagde nemlig også vejen forbi og gav sit besyv med på ’Let’s Get Loud’ og et cover af Bruce Springsteens ’Born in the U.S.A.’.

Sammen lukkede de to popdivaer showet med Shakiras VM-hymne fra 2010: ‘Waka Waka’. Med store smil og ditto dansetrin; veloplagte som bare fanden.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af