6ix9ine bliver sagsøgt af tøjmærke for at være en »dårlig ambassadør«

6ix9ine bliver sagsøgt af tøjmærke for at være en »dårlig ambassadør«
6ix9ine.

6ix9ine er ikke engang løsladt fra fængsel endnu – det sker først til august – og allerede går det galt igen. Tøjmærket Fashion Nova sagsøger ham nemlig nu for at være en dårlig ambassadør.

Fashion Nova, der er kendt for at samarbejde med rappere som blandt andre Cardi B, havde en aftale med 6ix9ine om, at han skulle promovere brandet via sociale medier og sin musik. Men ifølge sagsanlægget blev rapperen anholdt, før han kunne opfylde sin del af aftalen.

Ifølge dokumenter, som TMZ har fået fingrene i, hævder Fashion Nova at have overført 225.000 dollars til rapperen, men sagsøger ham nu for 2,25 millioner og anklager ham for aldrig at have betalt det oprindelige beløb tilbage.

Her er altså endnu en dårlig sag for Tekashi 6ix9ine, men den er alligevel ingenting i forhold til sidste års store retssag, hvor 6ix9ine vidnede mod sin tidligere bande, som han anklagede for at have udnyttet og kidnappet ham. Dengang stod rapperen til 47 års fængsel, men han endte med kun at få to år grundet sit samarbejde med myndighederne.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af