Spritny og gratis dokumentar går bag om Coachella – se klip med Billie Eilish, Beyoncé, Kanye West, Drake og mange flere

Spritny og gratis dokumentar går bag om Coachella – se klip med Billie Eilish, Beyoncé, Kanye West, Drake og mange flere
Beyoncé på Coachella 2018. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

I denne weekend skulle første halvdel af den legendariske musikfestival Coachella være løbet af stablen i Californien.

Festivalen blev som bekendt udskudt til oktober grundet corona, der også har forpurret den danske sommerfestivalsæson. Men nu er den perfekte redning landet i form af dokumentaren ‘Coachella: 20 Years in the Desert’, der ligger frit tilgængelig på Youtube som en af platformens original-produktioner.

Dokumentaren, der er instrueret af Chris Perkel, går bag om festivalens største musikalske øjeblikke i perioden 1999-2019 og indfører publikum i det helt unikke ved Coachella gennem interviews med kunstnere.

Filmen byder blandt andet på klip fra Beyoncés ikoniske Beychella-koncert, Kanye Wests Sunday Service-koncert samt højdepunkter fra koncerter med folk som Drake, Snoop Dogg, Billie Eilish, Radiohead, The Weeknd, Travis Scott og Cardi B.

Se den fulde dokumentar herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af