Kesi og Hennedub lever deres bedste liv i ‘Tilbage’-videoen

I fredags udgav Kesis sin første sang i det nye årti i form af den livsbekræftende, gospel-refererende ‘Tilbage’, der endda har produceren Hennedub med på omkvædet. Nu er videoen til dén sang landet.

Musikvideoen rammer ret perfekt den ånd af positivitet, der gennemsyrer sangen. ‘Tilbage’ handler om at arbejde ufortrødent mod succesen, selv når der er modgang, fordi man har en idé om, at alt nok skal flaske sig.

Dét overskud stråler også ud af videoen, hvor vi ser Kesi og Hennedub knokle i studiet, mens der også er klip fra koncerter og photoshoots. Kesi kigger også forbi samarbejdspartnerne fra BLS, og helt generelt ser man bare de to hovedpersoner leve deres bedste liv.

‘Tilbage’ er det første udspil fra Kesis kommende album, har rapperen meldt ud via Instagram. Den seneste udgivelse fra ham var sidste års ‘888’-ep.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af