Surprise: Bad Bunny har udgivet sit andet album i 2020

Surprise: Bad Bunny har udgivet sit andet album i 2020
Bad Bunny til Latin Grammy Awards. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

»Bad Bunny gør lige, hvad der passer ham«. Således lød overskriften på vores anmeldelse af den puertoricanske latin trap- og reggaeton-stjernes andet soloalbum, ’YHLQMDLG’, der udkom tidligere på foråret.

Det, der således passer Bad Bunny lige nu, er at udgive endnu et album. Bad Bunny har nemlig uden varsel udgivet albummet ’Las que no Iban a Salir’, hvilket groft oversat betyder ’Dem, der ikke gik ud’. En titel, der er ganske passende, idet en del af albummet er blevet indspillet under coronakarantænen – heriblandt ’En casita’ (på dansk: ‘derhjemme’), pladens førstesingle, der udkom via Soundcloud i begyndelsen af april, og som gæstes af Bad Bunnys kæreste, Gabriela.

’Las que no Iban a Salir’ gæstes desuden af de puetroricanske reggaeton-musikere Yandel, Don Omar, Jhay Cortez og Zion & Lennox.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af