Dua Lipa slår sig sammen med J Balvin, Bad Bunny og Tainy på reggaeton-bangeren ‘Un Día’

Dua Lipa slår sig sammen med J Balvin, Bad Bunny og Tainy på reggaeton-bangeren ‘Un Día’
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dua Lipa beviste med ‘Future Nostalgia‘, at hun ikke er bleg for at kaste sig over mange forskelligartede genrer. Nu er turen kommet til reggaeton pop og i den forbindelse har hun slået sig sammen med nogle af genrens ypperste navne: J Balvin, Bad Bunny og produceren Tainy.

‘Un Día (One Day)’ veksler mellem spanske og engelske vokaler, når Dua Lipa, J Balvin og Bad Bunny synger om ikke at kunne se noget godt, når det er lige foran dem. »One day you’ll realize I’m more than your lover / I’m more than your lover, I’m your friend«, synger Dua Lipa blandt andet.

Sangen har været længe undervejs. Tainy lavede benarbejdet for halvandet år siden og kontaktede dernæst J Balvin, som lykkedes med at få Dua Lipa ombord. Bad Bunny kom indover i 2019.

Med sangen følger en sort-hvid musikvideo, der følger den spanske skuespiller Ursula Corbero. Videoen blev filmet under lockdown, hvor Corbero stod for størstedelen af optagelserne selv.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af