Donald Trump reagerer på Kanye Wests præsidentkampagne – og siger, at de stadig er venner

Donald Trump reagerer på Kanye Wests præsidentkampagne – og siger, at de stadig er venner
Kanye West krammer præsident Donald Trump til mødet i Det Ovale Kontor den 11. oktober, 2018, Washington, DC. (Foto: Oliver Contreras - Pool/Getty Images)

De seneste uger har Kanye West efter alt at dømme været igennem en personlig krise, der – i hvert fald ifølge konen Kim Kardashian – er en følge af hans bipolare sindslidelse. Et af rapperens mere opsigtsvækkende optrin var udmeldingen om, at han ville prøve at blive præsident ved valget i år, og at han ikke længere støttede Trump, som han blandt andet dissede i en freestyle.

Det har dog ikke skadet venskabet med den siddende præsident. I hvert fald, hvis man skal tro Donald Trump.

»Vi har det meget godt sammen«, har Trump således udtalt ved en pressekonference onsdag, hvor han blandt andet refererede til Kim Kardashians indsats for en reform af retsvæsenet.

»Jeg kan lide ham, jeg kan lide hans kone … hans kone har anbefalet at få visse folk ud af fængsel (…) Kim har et godt hjerte, et meget godt hjerte. Og jeg kan lide Kanye virkelig meget«.

Årsagen til, at Donald Trump blev spurgt om Kanye West, er, at New York Times har offentliggjort en artikel, der hævder, at republikanerne aktivt forsøger at få Kanye West opstillet til valget – sandsynligvis med en forventning om, at han vil suge stemmer væk fra den demokratiske kandidat Joe Biden.

Trump nægter dog at have noget at gøre med Kanye Wests præsidentkampagne: »Nej, jeg har intet at gøre med at få ham opstillet til valget«, sagde han ved pressekonferencen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af