Kanye West har nu officielt afsløret sin vicepræsidentkandidat

Kanye West har nu officielt afsløret sin vicepræsidentkandidat
Kanye West.

Kanye Wests forsøg på at blive USA’s næste præsident er ikke slut. Rapperens egen kampagne-koordinator har ellers sagt, at Kanye har opgivet, og samtidig har hustruen Kim Kardashian antydet, at han er psykisk ustabil for tiden.

Men det har altså ikke stoppet præsidentkampagnen, for nu har Kanye officielt peget på sin kandidat til posten som vicepræsident. Her er valget faldet på den ukendte person Michelle Tidball, der er en 57-årig kvinde, som rapperen har mødt i Wyoming, hvor han bor for tiden. Tidball arbejder hos en tandlæge og er en »bibelsk life coach«. Ifølge TMZ har Kanye skrevet Tidball ind som vicepræsidentkandidat i officielle dokumenter i forbindelse med kampagnen.

De nye udmeldinger kommer som nævnt i kølvandet på en turbulent periode for Kanye West. Han har blandt andet haft en episode, hvor han brød grædende sammen til et vælgermøde, og så har han angrebet sin kone og svigermor i en række tweets, som han siden har undskyldt for.

Her hævdede rapperen, at Kim Kardashian prøvede på at få ham »spærret inde« på grund af hans psykisk ustabile tilstand, som hun (tilsyneladende) mener er skyld i hans uforudsigelige adfærd. Kanye West er bipolar, og hans nylige adfærd har også affødt en diskussion om, hvordan man egentlig forholder sig til en situation, hvor en stor stjerne gennemgår sådan en mental krise i fuld offentlighed.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af