Dr. Dre og Nas er i studiet sammen

Dr. Dre og Nas er i studiet sammen
Nas. (Foto: Noel Vasquez/Getty Images for Hennessy)

To af hiphoppens helt store legender er i studiet sammen lige nu: Dr. Dre og Nas. Vi ved reelt set ikke meget om, hvad de to arbejder på, men selvfølgelig har det sat spekulationer i gang vidt og bredt. Kunne der eksempelvis være tale om sessions til Nas’ 13. album?

Det ville i hvert fald ikke være første gang, westcoast-produceren og New York-rapperen samarbejder. Faktisk har de lavet musik sammen siden 90’erne, hvor de samarbejde på gruppealbummet The Firm og på sangen ‘Nas Is Coming’ fra 1996-albummet ‘It Was Written’. Senere har de også slået sig sammen på blandt andet et par sange fra Nas’ 2006-album ‘Hip Hop Is Dead’.

Senest har begge desuden været aktuelle gennem samarbejder med en helt anden kunstner: Kanye West. Nas’ seneste album, ‘Nasir’, var således en del af Kanyes Wyoming-serie, mens Dr. Dre og Kanye West skulle være i gang med at færdiggøre ‘Jesus Is King Part II’ sammen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af