Her er 11 koncerter, du skal opleve i september

Det har været nogle lange, hårde måneder uden koncerter, men nu er livemusikken endelig tilbage – selvfølgelig under corona-venlige forhold. Vi har samlet en række september-koncerter, som man i skrivende stund stadig kan få billetter til.
Her er 11 koncerter, du skal opleve i september
Barselona på NorthSide. (Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue)

Barselona
3. september, Tivoli

Mens man venter på Barselonas nye album ’1 dag er vi 1 minde’ (ude 18. september), kan man passende varme op med at lade sig forføre af frontmand Rud Aslaks karakteristiske vokal, der leder tankerne hen mod livets flygtige øjeblikke og kærligheden, der i mellemtiden opstår. Koncerten hører til Lillefredag-formatet i Tivoli, som afholdes på Plænen for et siddende publikum, der placeres på bænke i små grupper.

Bathsheba
3. september, H9

En Soundvenue Springer, der med sine fire popsingler har cementeret sig som et talent, der i den grad er værd at holde øje med. Bathsheba har ikke kun en kraftig livevokal, hun behersker også evnen til at formidle det knuste hjertes sorger på velproducerede tracks, som gør det umuligt at stå stille. Showet foregår i H9’s gårdhave, og det anbefales, man kommer tidligt, da der er begrænsede pladser. 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Generator Festival
3.5. september, Odense

Studiestartfestivalen Generator finder sted på en række scener rundt i Odense, og der er masser af koncerter at købe billetter til med blandt andre Tessa, Benjamin Hav, TopGunn og Lydmor på plakaten. Få overblikket HER.

Iceage + Bischbusch
4. september, Byhaven

Festivalen Golden Days (i år med temaet ‘Forever Young’) skydes i gang med dette heldagsarrangement i Pumpehusets Byhave, hvor man ud over paneldebat, brevkasse og andet kan se frem til koncerter med Bischbusch og Iceage.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kaaliyah + Tobias Rahim
4. september, Tivoli

Tobias Rahims karriere tog et venstresving med den samfundskritiske countrysang ‘Jesus’, og dén single kan helt sikkert høres live, når han optræder til Lillefredag i Tivoli sammen med Kaaliyahs dramatiske popmusik.

Whistler + Trader
10. og 11. september, Tape/Loppen

Whistler har netop udgivet deres debutalbum, mens Trader følger i samme fodspor 10. september. Det er altså to højaktuelle danske rockbands, som kan opleves i henholdsvis Aarhus (Tape) og København (Loppen).

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Soleima
Turné

Soleima lød stærkere end nogensinde før på debutalbummet ‘Powerslide’ fra marts, og nu kan de stadig friske sange opleves på et par stillesteder rundt i landet.

Angående Mig + Føl Som
18. september, Byhaven

Hvis du vil dykke direkte ned i de danske talenter, kan du tage til dobbeltkoncert med vinderne af Karrierekanonen anno 2019 og 2020. Angående Mig har en original tilgang til dansk lyrik, mens Føl Soms eksperimenterende lyd udfordrer hiphoppens normer. I Byhaven er der siddepladser ved borde – og grundet begrænset kapacitet anbefales det også her at komme et godt stykke tid før showstart. 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Joyce
Turné

Et af tidens allerbedste nye rockbands er ude med det flotte debutalbum ’Formskifter’, og det kan ikke blive med andet end prægtigt og intenst, når Sebastian Wegener og co. sparker røv på spillesteder rundt i landet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Drew Sycamore
24. september, Tivoli

Drew Sycamore har en graciøs vokal, der er værd både at høre og ikke mindst overvære. Hun har med sin seneste single (og en af halvårets bedste danske sange) ’Take It Back’ erhvervet sig en sprød retrolyd, som man kan håbe bliver sluppet mere eller mindre løs på livefronten. Hun spiller i Tivoli 24. september, men har også andre shows i kalenderen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fraads
Turné

De fortryllende fortællinger fra debutalbummet ’Fraaads’ skal nu formidles i liveformat, og Frederik ’Papa Erotic’ Espersen og David Engelbrecht tager derfor på en lille turné, der bringer dem rundt i Danmark i september og oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af