Iswaal holder dansefest med Jimilian i ‘Bad Bitch’-videoen

Iswaal holder dansefest med Jimilian i ‘Bad Bitch’-videoen
AK, Alasow, Kam, Shakaa, Xabski og Young Juu fra Iswaal. (Foto: Klara Løkke/Soundvenue)

Iswaal har allerede flere medlemmer, end du kan tælle på en enkelt hånd, men på deres nye single har Aarhus-crewet alligevel inviterer endnu en artist med indenfor. På ‘Bad Bitch’ kigger Jimilian nemlig forbi og leverer blandt andet sangens heftigt autotunede omkvæd.

Den nye single understreger endnu engang, at Iswaal frem for alt handler om hyggen og festen. De unge artister danser synkront i videoen og lægger linjer om, hvor godt det hele går. De mange rappere har en stærk kemi, men hvis man skal pege på ét højdepunkt, er det måske Xabskis overlegent melodiske første vers, hvor han endnu engang imponerer med sit næsten hviskende, underspillede flow.

Iswaal har gang i noget af et gennembrudsår. Vi kårede gruppen til en af dem, man skal holde øje med i 2020, og vi har også peget på Young Juus ‘Kender ham godt’ som en af årets stærkeste sange indtil videre. Som gruppe er ‘Bad Bitch’ Iswaals tredje single i år efter ‘Whip Whop’ og ‘Zero’.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af