Nas og stjerneproducer i studiet sammen – er der et album på vej?

Nas og stjerneproducer i studiet sammen – er der et album på vej?
Nas. (Foto: Noel Vasquez/Getty Images.)

Er man fan af hiphopmastodonten Nas og stjerneproduceren Hit-Boy skal man se frem til den 21. august, altså fredag i næste uge.  

Nas har nemlig i den seneste uges tid hintet på de sociale medier, at en form for samarbejde er på vej mellem ham selv og produceren. På et Instagram-opslag har rapperen delt en videomontage, hvor man ser de to i studiet ved forskellige anledninger. I beskrivelsen står datoen »8.21« og det tilhørende hashtag »#HitBoyOnTheBeats«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
View this post on Instagram

8.21 🔊🎥 #HitBoyOnTheBeats

A post shared by Nasir Jones (@nas) on

For nyligt har Hit-Boy og Dom Kennedy under navnet Half-A-Mil udgivet fællesalbummet ’Also Known As Courtesy of Half-A-Mil’, hvor Nas var at finde på ’City on Lock’, som var projektets første single.

»Der er nogle projekter i gang«, fortalte Nas i et interview med DJ Ralph McDaniels tidligere på året. »Et af dem er, at jeg har arbejdet sammen med Hit-Boy, og det gør jeg stadig. Og der er også et andet, jeg arbejder på, som jeg ikke vil afsløre. Men Hit-Boy, det har været sjovt at arbejde sammen med ham. Vi har nogle ting«.

Samarbejdet mellem de to vil være Nas’ første udgivelse efter ’The Lost Tapes 2’, som udkom sidste sommer. Året før var det ’Nasir’, som blev kreeret side om side med Kanye West.

Det er ikke til at vide, hvad projektet præcist indebærer – om der er tale om single, mixtape eller fuldt album, men vi venter i spænding.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af