T.I. rapper om, at hans ven har tisset på Drake – ikke første gang episoden bliver nævnt

T.I. rapper om, at hans ven har tisset på Drake – ikke første gang episoden bliver nævnt
Drake. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Kan du huske Drakes beef med Meek Mill? Det var en ret ensidig affære, hvor den canadiske superstjerne slagtede sin modstander med diss-sangene ‘Charged Up’ og ‘Back To Back’. Meek Mills modsvar, ‘Wanna Know’, kunne slet ikke leve op til de to tracks og er mestendels gået i glemmebogen.

Men en af passagerne er måske værd at huske nu. Meek Mill nævnte nemlig en meget mærkværdig episode, som mange også studsede over dengang: »You let Tip homie piss on you in a movie theater, nigga, we ain’t forget«, sagde han henvendt til Drake allersidst i sangen.

Dét diss lød næsten for underligt til at være sandt, men for nylig har T.I. – aka Tip – faktisk rappet om samme episode på sit nye album ‘The L.I.B.R.A.’. »So drunk in L.A., end up pissin’ on Drake, shit«, lyder det således om en ven ved navn Cap på sangen ‘We Did It Big’.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det lyder pænt skørt, at man kan blive så fuld, at man tisser på Drake, men nu er episoden altså blevet nævnt i hele to rapsange.

Den canadiske rapper lader dog ikke til at se det sjove i historien. Ifølge diverse hiphop-sladdersider har han tilsyneladende unfollowet T.I. på Instagram efter den nye reference.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af