Ude nu: Her er ugens fem vigtigste nye album

Vi guider hver fredag til de vigtigste udgivelser i musikkens verden. Denne uge er der virkelig knald på, så tjek også bonuslisten i bunden.
Ude nu: Her er ugens fem vigtigste nye album
YG.

1. Ganger ‘Tro’

Gangers melodiøse, progressive og eventyrlystne artpop imponerede i højeste grad på sidste års debut ‘Mørk’, der var første led i en albumtrilogi. Nu er det blevet tid til anden sekvens, ’Tro’.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER.

2. Tobias Rahim ‘National romantik’          

Tobias Rahim har udviklet sin lyd efter en karriere i reggaeton-duoen Camillo & Grande og som popstjerne i Ghana. Det var den politiske countrysang ‘Jesus’ et tydeligt bevis på, og nu skal Rahim så folde sig ud i albumformat på ’National romantik’.

Hør albummet via Spotify HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Blackpink ‘The Album’

K-poppen brager frem over hele kloden, og forrest i feltet finder man BTS og Blackpink. Sidstnævnte pigegruppen har både Selena Gomez og Cardi B med som gæster på deres nye album.

Hør albummet via Spotify HER.

4. 21 Savage & Metro Boomin ‘Savage Mode 2’

I 2016 blev albummet ‘Savage Mode’ sluppet løs af 21 Savage i samarbejde med produceren Metro Boomin. Begge har haft gang i tusind ting siden da, men nu kan Atlanta-makkerparret endelig servere en efterfølger.

Hør albummet via Spotify HER.

5. YG ‘My Life 4Hunnid’          

YG forbliver en stærk stemme på vestkystens gangstarap-scene. Compton-rapperen bevæger sig gerne ud i politiske budskaber som på ‘FTP’, mens sidste års alsidige ’4Real 4Real’ fremviste bredde. ‘My Life 4Hunnid’ markerer femte album i diskografien.           

Hør albummet via Spotify HER.  

Det er en pakket uge – hør også disse udgivelser, hvis du vil være helt opdateret:
Devonté Hynes ‘We Are Who We Are’ (soundtrack)
Jónsi ‘Shiver’
Lucy Love ‘Hammerhead’
Lyla Haifa ‘Lyla Haifa’
Andreas Odbjerg ‘Lance Armstrong’
M. Rexen ‘Tending to the Vulnerable Things
Shamir ‘Shamir’
Kurt Vile ‘Speed, Sound, Lonely KV’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af