Joyce udgiver dynamisk og følsom dobbeltsingle – hør ‘Mand mig op’ / ‘Så kigger jeg ned’

Joyce udgiver dynamisk og følsom dobbeltsingle – hør ‘Mand mig op’ / ‘Så kigger jeg ned’

Sikke et år det har været for Joyce, som vi i slutningen af 2019 kårede til Soundvenue Springer. Siden er der sket ting og sager.

I juni udgav det danske rockband deres ekstremt stærke debutalbum ‘Formskifter’, der excellerede i sin blanding af postpunk, melodisk guitarpop og intense post-hardcore-udladninger. Siden da P3 Guld, koncerter og en masse andet.

Nu har Joyce så udgivet dobbeltsinglen ‘Mand mig op’ / ‘Så kigger jeg ned’, der fortsætter den introspektive lyrik, der balancerer mellem sårbarhed og hverdagens eksistentielle udfordringer.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»’Mand mig op’ er en straight up kærlighedssang. Sangen fortæller om den utalte usikkerhed, der kan opstå i et forhold; forstår vi hinanden, og kan vi mærke hinanden?«, udtaler Wegener i en pressemeddelelse: »‘Så kigger jeg ned’ handler om at føle sig alene i et glansbillede-samfund. Det er en slags frigørelse af, hvad der har været, og en søgen og higen efter det ægte og primale, dyriske om man vil«.

Joyce runder året af med manér, når de i december spiller tre koncerter: Én på Train i Aarhus (11. dec) og to i Pumpehuset i København (17-18. dec).

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af