Billie Eilish afslører sine yndlingssange fra 2020

Billie Eilish afslører sine yndlingssange fra 2020
Billie Eilish. (Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Året er ved at være slut, og vi ved alle, hvad det betyder: Årslister! Masser af årslister! Her på sitet har vi eksempelvis allerede kåret de bedste udenlandske album samt peget på nogle rigtig stærke udgivelser, vi overså i løbet af 2020.

Men det er ikke kun musikskribenter verden over, der har travlt med at sammensætte lister over deres favoritmusik fra i år. Forleden afslørede Billie Eilish således også sine yndlingssange fra 2020 hos den australske radiokanal Triple J.

Og her er der tale om en ret blandet liste, der indeholder alt fra Drake til The Strokes. Faktisk er sidstnævnte band sangerens helt store favorit – Eilish fortæller således, at hun ville ønske, hun kunne sætte hele The Strokes’ 2020-album ‘The New Abnormal’ som nummer et på sin liste.

Billie Eilish’ favoritsange fra 2020:
The Strokes ‘At the Door’
James Blake ‘Are You Even Real’
Phoebe Bridgers ‘Savior Complex’
Jorja Smith ‘By Any Means’
Dominic Fike ‘Chicken Tenders’
Drake ‘Time Flies’
Cyn ‘Drinks’
Tekno ‘Kata’
Bruno Major ‘To Let A Good Thing Die’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af