Hans Philip spiller ny sang hos international Youtube-kanal – se ‘Somendrøm’

Hans Philip spiller ny sang hos international Youtube-kanal – se ‘Somendrøm’
Hans Philip optræder med 'Somendrøm' hos Colors.

Den tidligere Ukendt Kunstner-frontmand starter 2021 med manér. Hans Philip har nemlig netop indikeret sit ambitionsniveau for det nye år med sangen ‘Somendrøm’, der udkommer sammen med en video hos den internationale Youtube-kanal Colors, der er kendt for sin simple og klare videoæstetik.

Selve nummeret fortsætter den afdæmpede og minimalistiske poplyd, Hans Philip har dyrket siden starten af solokarrieren. ‘Somendrøm’ er behagelig på en nærmest vuggende måde – sangen er lyden af sorgløsheden selv.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Somendrøm’ er Hans Philips første udgivelse i eget navn siden 2019, hvor han debuterede som soloartist med albummet ‘Forevigt’ samt en række løse singler. Men dermed ikke sagt, at han har været inaktiv sidste år.

Der gæstede Hans Philip nemlig Kesis storhit ‘Blå himmel’ fra dennes ‘BO4L’-album, hvilken de også optrådte med til P3 Guld. Derudover har sangeren også haft annonceret en turné, der dog rendte ind i nogle coronavanskeligheder.

Senest blev Hans Philip annonceret som en del af TV 2’s nye madprogram ‘Madholdet’. Og nu er hans musikalske 2021 altså skudt i gang med ovenstående sang og video.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af