Rapper sagsøger Nicki Minaj for 200 millioner dollars over ‘Queen’-hit

Rapper sagsøger Nicki Minaj for 200 millioner dollars over ‘Queen’-hit
Nicki Minaj. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Nicki Minajs barsel er blevet afbrudt af et søgsmål i den helt dyre ende.

Rapperen er blevet sagsøgt for 200 millioner dollars af kollegaen Jawara Headley over nummeret ‘Rich Sex’, som var at finde på Minajs hæderkronede album ‘Queen’ fra 2018.

Ifølge TMZ hævder Headley, der går under kunstnernavnet Brinx Billions, at Nicki Minaj har stjålet sangen fra ham og samtidig snydt ham for rettighederne til hittet og fejlkrediteret ham for hans arbejde.

I søgsmålet beretter Headley, der endda leverede vokal til nummerets intro og outro, at han allerede i 2016 viste Nicki Minaj nummeret, som hun angiveligt sagde kunne blive »ekstremt salgbart og et globalt hit«.

Men mod forventning blev Headley ikke krediteret som den eneste sangskriver, komponist og producer på nummeret, som han hævder at have skrevet og produceret ene og alene.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Han henviser blandt andet til teksten og beatet fra hans egen version fra 2016, som er nær identisk med den, Minaj udgav i 2018 med andre sangskrivere og producere krediteret.

Og Headley mener åbenbart, at han har noget at have sine anklager i. Udover Nicki Minaj sagsøger han nemlig også Universal Music Group, Cash Money og Lil Waynes pladeselskab Young Money for mere end 200 millioner dollars i erstatning.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af