Tessa har lavet en sang med sin mentor – hør ‘Set mer’

Tessa har lavet en sang med sin mentor – hør ‘Set mer’
Tessa og Livid. (Foto: Anders Rye Skjoldjensen)

Sidst vi hørte en ny sang fra Tessa, inviterede hun os til sightseeing på ‘Blæstegnen’ sammen med Suspekt-medlemmet Orgi-E. Nu har hun for anden gang i træk udgivet en single med en gæsteoptræden fra en anden dansk rapper.

Den nye single ‘Set mer’, der er en del af soundtracket til Xee-serien ‘2 døgn’, bliver nemlig gæstet af ingen ringere end Livid. Det er en ret speciel gæst, for Livid er både manager og en form for mentor for Tessa. Han har været ved hendes side fra starten af, men dette er første gang, vi hører ham på samme sang som sin exceptionelt succesfulde protege.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det var til gengæld slet ikke meningen, at Livid skulle være med på ‘Set mer’, fortæller han selv via en pressemeddelelse.

»Jeg havde egentlig besluttet mig for ikke at medvirke på tracket, men da vi hørte mig på hooket, blev vi enige om at beholde det i stedet for at skifte det ud med en anden feature«, udtaler rapperen.

Tessa selv virker pænt tilfreds med den beslutning: »Jeg har jo hørt Livid rappe forever, og tanken om, at vi en dag skulle lave noget sammen, har for mig været fuldstændig surrealistisk«, udtaler hun: »Altså, fortæl lige 16-årige Tessa, at hun en dag skal lave en sang med Jesper ‘Livid’. She wouldn’t believe you!«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af