Ti år efter udgivelsen: Nu er Kidds første ep endelig på streamingtjenesterne

Ti år efter udgivelsen: Nu er Kidds første ep endelig på streamingtjenesterne
Kidd.

I 2021 er det ti år siden, Kidd og Cheff Records bragede ind på den danske musikscene – og det skal selvfølgelig fejres. Det københavnske crew har således allerede annonceret en stor reunion-koncert i K.B. Hallen til efteråret samt udgivet en helt ny sang ved navn ‘Sender mig til månen’.

Men Cheffs originale frontfigur, Kidd, har faktisk endnu et es i ærmet.

I denne uge er det nemlig præcis ti år siden, han udgav sit gennembrudshit ‘Kysset med Jamel’ samt sin første ep, ‘Mine venner snakker’. Den udgivelse har aldrig været at finde på streamingtjenesterne – antageligvis fordi der rappes over andre folks beats – men det er den altså blevet nu.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Min første ep fra vores BZ’atte studie på Ragnhildgade er lagt op«, lyder det fra Kidd via en Instagram Story. »Man kan nu endelig høre ‘Kysset med Jamel’ på tjenesterne efter 10 år. Stjålne beats og PC fra Aldi – hyg jer med det«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af