Icekiid tager på danmarksturné til efteråret

Icekiid tager på danmarksturné til efteråret
Icekiid. (Foto: Samy Khabthani)

Det har selvfølgelig nok været ret fantastisk for Icekiid at have et af sidste års største hits i form af ‘ErruDumEllaHvad’. Den sang dominerede hele sommeren, og blev endda valgt til det internationale FIFA-soundtrack.

Men samtidig har der sjældent været et hit, der passede så dårligt til tiden. For ‘ErruDumEllaHvad’ er jo i dén grad en feststarter, man har lyst til at høre live – hvilket jo ikke har været vildt nemt under en pandemi.

Det råder Icekiid til gengæld bod på nu, hvor han har annonceret en danmarksturné, der rammer fire byer til efteråret. Rapperen markerer blandt andet, at han er rykker op i en højere liga ved at slutte tour’en af i selveste Store Vega i København.

Forhåbentlig bliver det den fest, Icekiid ikke fik lov til at holde i 2020. Erru dum, vi glæder os.

Billetterne går til salg mandag den 15. marts klokken 10.00.

Icekiid – ErruDumEllaHvad tour 2021:
7/10 – Aalborg, Skråen
8/10 – Aarhus, Train
14/10 – Odense, Posten
15/10 – København, Store Vega

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af