Anders Matthesen afslører: Her har Tessas nye single samplet min stemme fra

Anders Matthesen afslører: Her har Tessas nye single samplet min stemme fra
Anders Matthesen. (Foto: Robin Skjoldborg)

Indrømmet: Da jeg i fredags hørte Anders Matthesens stemmeTessas nye single ‘Mums’, var jeg sikker på, at rapperen havde fået komikeren og skuespilleren til at indspille citatet unikt til sangen.

»M til det U til det M til det S til det store fede udråbstegn«, siger Matthesens stemme i introen – en rimelig perfekt åbning til en sang ved navn ‘Mums’. Det måtte være indspillet originalt til sangen, ikke?

Men nej, Matthesen-citatet er et sample. Det afslører komikeren og skuespilleren nu via en video på sin Instagram.

»I bliver ved med at spørge, så lad mig én gang for alle sætte skabet på plads: Ja, det er min stemme, man kan høre i starten af Tessas nye nummer ‘Mums’«, indleder Matthesen, inden han løfter sløret for samplets oprindelse.

»Og til jer der tænker; ‘hvor er det fra, det er noget vi genkender’ – det er jo lydbogen her«, siger Anders Matthesen og spiller så via sin telefon et stykke af ‘Ternet Ninja’-lydbogen.

»Jessica var mums. M til det U til det M til det S til det store fede udråbstegn«, lyder det ud af telefonen.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Så ja: Tessa har simpelthen samplet ‘Ternet ninja’!

»Jeg er blevet samplet – hvem kunne have troet det. Det er jo hiphoptradition«, siger Matthesen i Instagram-videoen,

»Tusind tak for lån af din legendariske røst 💯 og ja, vi samplede dig sgu lige, men det fede var jo at du gav os lov🙏😎«, har Tessas manager og mentor, Livid, skrevet som kommentar til videoen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af