Billie Eilish tog en hel ørken med, da hun skulle spille ‘Your Power’ hos Stephen Colbert

Billie Eilish tog en hel ørken med, da hun skulle spille ‘Your Power’ hos Stephen Colbert
Billie Eilish spiller 'Your Power' hos Colbert. (Foto: Screenshot)

Billie Eilish har gang i den helt store pressekampagne for tiden.

I løbet af de seneste par uger har hun således haft et decideret break the internet-moment med sin forside hos britisk Vogue, hvor hun præsenterede et helt nyt look.

På musikfronten har den 19-årige sanger samtidig annonceret, at det kommende album ‘Happier Than Ever’ lander 30. juli, og så har Eilish udgivet en stort anlagt musikvideo til singlen ‘Your Power’, hvor hun bliver omklamret af en anakonda.

Det er altså alt andet end overraskende, at den unge popstjerne nu tilføjer endnu et klassisk element til den store presseoffensiv. Nemlig en optræden hos et late night-show på amerikansk tv.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Billie Eilish og hendes bror Finneas – der fortsat fungerer som hendes producer – har således netop spillet ‘Your Power’ hos ‘The Late Show With Stephen Colbert’.

Der er dog ikke tale om noget, der ligner en typisk studieoptræden. I stedet sidder Billie og Finneas i en ørkensetting, der minder meget om kulissen fra sangens musikvideo. Der er dog ingen slanger i denne omgang – heldigvis.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af