Tyler, The Creator teaser ny udgivelse med veloplagt videosketch

Tyler, The Creator teaser ny udgivelse med veloplagt videosketch
Tyler, the Creator. (Foto: PR)

Tyler, The Creator er i gang med at forberede omverden på en ny udgivelse, der formentlig bærer titlen ‘Call Me If You Get Lost’.

I hvert fald begyndte der i sidste uge at dukke plakater og reklametavler op i USA med netop den sætning og et dertilhørende telefonnummer, foruden et nyt website. Nu har Tyler så delt en ny videosketch, der slutter på de samme ord.

‘Side Street’ er titlen på den pastelfarvede video, hvori Tyler sidder på kølerhjelmen af en lyserød bil med en glad hund i snor, mens han storsnaver med en kvinde.

Kort efter sætter han sig ind i bilen, og en gammel Odd Future-kending, Taco Bennett, træder ind i billedet. »Skat, hvem fuck var det?«, spørger han kvinden, som svarer: »Ingen«.

Hvis der er tale om et nyt album, vil det være Tyler The Creators første af slagsen siden ‘Igor’ fra 2019. I mellemtiden har han blandt andet lavet en sang til Coca-Cola og medvirket i en Gucci-reklame.

Se den nye video og en række ‘Call Me If You Get Lost’-plakater herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af