Billie Eilish har en besked til sine haters på TikTok

Billie Eilish har en besked til sine haters på TikTok
Billie Eilish. (Foto: Kelia Anne MacCluskey)

Billie Eilish har været en popstjerne størstedelen af sine teenageår, og hun har ofte talt åbent om, hvordan det påvirker hende, når hun bliver kritiseret på nettet og på sociale medier.

Hun sagde blandt andet følgende, da Soundvenue talte med hende på Tinderbox i 2019:

»Der bliver skrevet så mange underlige ting om mig, det er så weird. Resultaterne, når man søger på mig, er sindssyge. Hvis du skriver ’Billie Eilish is…’ i Google, foreslår den ’Is Billie Eilish a boy?’ og ’Is Billie Eilish fat?’. Eller ’Is Billie Eilish pregnant?’. Det er det underligste shit. Jeg prøver at lade være med at kigge for meget på det«.

Nogle gange kan man til gengæld ikke lade være med at se, hvad der bliver skrevet om én. Det har Billie Eilish senest opdaget på TikTok, hvor mange brugere åbenbart skriver, at popstjernen er inde i sin »flop-æra«.

Det ville Eilish ikke have siddende på sig. Hun har således sendt en besked til sine TikTok-hadere i form af en video, hvor hun smilende lytter til sin nye single ‘NDA’.

Teksten på postet? »Æd mit støv, mine bryster er større end dine«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
@billieeilish

literally all i see on this app… eat my dust my tits are bigger than yours

♬ NDA – Billie Eilish

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af