Kanye Wests højre hånd fortæller, hvordan lyttefesterne hjalp med at finpudse ‘Donda’

Kanye Wests højre hånd fortæller, hvordan lyttefesterne hjalp med at finpudse ‘Donda’
Kanye West. (Foto: Mert & Marcus.)

Tiden op til udgivelsen af ‘Donda’ var præget af to ting: Lyttefester og udskydninger af udgivelsesdatoen. Det føltes nærmest som om, de to ting gik hånd i hånd – som om hver lyttefest åbenbarede for Kanye, at der var endnu en ting ved albummet, han var nødt til at finpudse.

Nu har Kanyes højre hånd og medproducer Mike Dean snakket med Zane Lowe fra Apple Music, og her forklarer han sammenhængen.

»Kanye havde tre lyttefester. Så hver lyttefest var en slags test. […] Han tog al den information, han fik fra alle tilstedeværende – inklusive onlineanmeldelser og tanker fra personlige venner – og så fordøjede han den, så han kunne justere på albummet på den måde, han ønskede«, fortæller Dean, der også har følgende at sige om livet på et stadion sammen med Kanye:

»Det var opslidende. Mange timer, mange ændringer. Men det endte med at blive fremragende«.

Interviewet blev foretaget i forbindelse med Mike Deans nye album ‘Mike Dean Echoplex Live 2021’, der udkom i fredags og byder på halvanden times progressiv elektronisk musik.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af