Rune Rask annoncerer debutkoncert som solokunstner på nyt spillested i København

Rune Rask annoncerer debutkoncert som solokunstner på nyt spillested i København
Rune Rask. (Foto: PR)

I fredags lancerede Suspekt-produceren Rune Rask sin solokarriere med singlen ‘Egyptian Chef’.

Ved den lejlighed udsendte den nybagte soloartist (som dog stadig er en del af Suspekt) faktisk også et kortere manifest, hvor han meldte ud, at et kommende soloalbum ville være både personligt og helt instrumentalt. Altså ingen features fra de to Suspekt-rappere eller andre vokalister.

Det album er dog ikke det eneste, man kan glæde sig til. Rune Rask har netop meldt ud, at han 3. november spiller sin første solokoncert nogensinde på det nye københavnske spillested Stagebox, der ligger på Refshaleøen.

Selv om Suspekt-producerens solomusik altså må klare sig uden vokalister, kommer han ikke til at være alene på scenen i Stagebox.

En pressemeddelelse lover således, at Albert fra Benal, Olle Haggberg og AV AV AV-medlemmet Anders Dixen også vil være med ude at spille på én eller anden måde. Emil Lange spiller desuden et dj-sæt til efterfesten på Stagebox.

Billetterne starter 23. september på musik.dk.

Rune Rask
3. november

Stagebox
Billetpris: 195 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af