Ingen Kendrick, ingen Billie Eilish: Roskilde Festival lukker definitivt ned for tre af vores headliner-ønsker til 2022

Ingen Kendrick, ingen Billie Eilish: Roskilde Festival lukker definitivt ned for tre af vores headliner-ønsker til 2022
Kendrick Lamar. (Foto: Mark Metcalfe/Getty Images)

Vil du have den gode eller den dårlige nyhed først?

Den gode er, at Roskilde Festival netop er gået ud med en særdeles stærk stak navne til næste års festival, der blandt andet inkluderer Dua Lipa, Haim og Tyler, the Creator.

Den dårlige er, at Roskilde Festivals musikchef, Anders Wahrén, samtidig har lukket ned for en række potentielle hovednavne, vi ellers havde håbet at se på plakaten i 2022.

»Lige med Kendrick Lamar kan vi godt sige, at han ikke bliver aktuel for os i 2022. Og det samme gælder desværre også for Taylor Swift«, udtaler Wahrén således i et nyt interview hos Soundvenue. De to kunstnere var ellers på plakaten til den aflyste 2020-festival.

Musikchefen udelukker desuden også en anden af tidens mest omtalte stjerner: Billie Eilish.

»Hun kommer ikke til at spille festivaler udover Glastonbury«, forklarer Wahrén med henvisning til den britiske festival, der for nylig annoncerede popsangernes ankomst i 2022.

Der er også dårligt nyt til dem, der gerne ville se Rage Against the Machine til sommer – de har jo gjort livecomeback. Alt håb er dog ikke ude på den front.

»Indtil videre har de kun fokuseret på deres amerikanske datoer. Der er ikke noget nyt om Europa«, lyder det her fra Anders Wahrén.

Det er selvfølgelig mange store navne, der lige blev udelukket. Til gengæld kan vi glæde os over de bookinger, der rent faktisk er kommet i hus. Festivalguderne giver åbenbart med den ene hånd og tager med den anden.

I interviewet fortæller Wahrén desuden også, at Jada nu er tiltænkt en nattekoncert på Orange Scene, samt at Haim også vil være at finde på festivalens største scene.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af