Billie Eilish har skrevet sange til et fiktivt boyband i ny Pixar-film – hør smagsprøve i filmens trailer

Billie Eilish har skrevet sange til et fiktivt boyband i ny Pixar-film – hør smagsprøve i filmens trailer
Billie Eilish. (Foto: PR)

Billie Eilish er her, der og alle vegne. I år har hun ikke bare udgivet albummet ‘Happier Than Ever’, hun har også præsenteret sin egen parfume, knækket internettet med en Vogue-fotoserie, lavet en koncertfilm til Disney+ og, ja … en million andre ting.

Men den unge popstjerne er langt fra færdig med 2021. Nu viser det sig nemlig, at Billie Eilish også har haft tid til at lave musik til den nye Pixar-film ‘Turning Red’ sammen med sin faste samarbejdspartner, brormand Finneas.

Den dynamiske søskendeduo har skrevet en række sange til et fiktivt boyband med det meget 00’er-agtige navn 4*Town, der optræder i filmen. En af dem kan endda høres i starten af den nye trailer til ‘Turning Red’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det her er selvfølgelig ikke første gang, Billie Eilishs musik optræder i en film. Hun skrev jo også titelmelodien til den seneste James Bond.

Billie Eilish og Finneas har i alt skrevet tre sange til ‘Turning Red’, der får amerikansk premiere 11. marts.

Filmen handler desuden om en teenager i starten af 00’erne, der grundet en familieforbandelse bliver forvandlet til en kæmpestor rød panda, når hendes følelser tager over.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af