Kanye West udgiver deluxe-version af ‘Donda’ – inklusive fem nye sange

Kanye West udgiver deluxe-version af ‘Donda’ – inklusive fem nye sange
Kanye West.

Det oprindelige ‘Donda’ var allerede et noget uoverskueligt gigantværk, der bestod af 27 sange, og som havde en samlet længde på en time og 47 minutter.

Men nu har rapperen, der for tiden går under navnet Ye, udgivet en ny udgave af mastodontalbummet, der er endnu længere. Deluxe-versionen af ‘Donda’ byder således på fem nye sange, og er vokset til at være over to timer langt.

Blandt de nytilkomne numre kan man blandt andet finde gospelsangen ‘Up From The Ashes’ og ‘Never Abandon Your Family’, der blev spillet til den første af de store lyttefester, Kanye holdt op til udgivelsen af ‘Donda’, samt ‘Life Of The Party’ med Outkast-halvdelen André 3000.

Der er desuden tilføjet nye versioner af sangene ‘Remote Control’ og ‘Keep My Spirit Alive’ med gæsteoptrædener af henholdsvis Kid Cudi og KayCyy. Og så er tracklisten blevet lavet om: Sangen ‘Moon’ er nu for eksempel det tredje nummer på albummet.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af