Neve Campbell reagerer på at blive namedroppet af The Weeknd – men er ikke helt sikker på, hvem han er

Neve Campbell reagerer på at blive namedroppet af The Weeknd – men er ikke helt sikker på, hvem han er
Neve Campbell. (Foto: Michael Loccisano/Getty Images)

Da ‘Dawn FM’ udkom i starten af januar, kårede vi nedenstående som den mest The Weeknd-agtige linje på albummet.

»I loved her right, make her ‘Scream’ like Neve Campbell«, lyder det lummert og smågenialt på sangen ‘Here We Go… Again’.

Men hvordan reagerede skuespiller Neve Campbell – der for tiden er aktuel i den nye ‘Scream’-film – selv på linjen, da hun hørte den? Det fortæller hun om i et nyt interview hos James Corden.

»Min publicist fortalte mig det, og hun var sådan ‘The Weeknd’. Og jeg var sådan: ‘Vent, hvilken weekend. Sidste weekend?’ Jeg havde ingen idé om, hvad hun talte om«, fortæller Campbell, som faktisk ikke kender det store til The Weeknd, når det kommer til stykket.

»Og så indså jeg: Ah, ham fyren der spillede til Super Bowl. Den fyr!«, siger skuespilleren, som altså hovedsageligt kender The Weeknd fra hans show til sidste års Super Bowl.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Hvor sejt, virkelig«, lyder den endelige dom over linjen fra Campbell, inden James Corden siger det, vi allesammen tænker.

»Jeg kan kun tro, at han (The Weeknd, red.) vil blive ret skuffet, hvis han ved, at du beskriver ham som ‘fyren fra Super Bowl’. Givet han er en af de største og bedst sælgende kunstnere i sin generation«.

»Jeg er bare så dårlig til popkultur«, siger Campbell.

Fair nok, men der er altså forskel på at være ‘dårlig’ til popkultur og være decideret bundelendig til popkultur.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af