Surprise! The Minds of 99 har udgivet nyt album – hør hele ‘Infinity Action’

Surprise! The Minds of 99 har udgivet nyt album – hør hele ‘Infinity Action’
The Minds of 99. (Foto: Simon Birk)

Bam! Ud af det blå har The Minds of 99 udgivet deres fjerde album, og hele ‘Infinity Action’ ligger nu tilgængelig til streaming.

Bandet har de seneste år udgivet sange under den neongrønne ‘Infinity Action’-fane, men nu er det hele blevet samlet på et album, der både indeholder singler som ‘Emil’, ‘En stemme’ og ‘Som fluer’, men selvfølgelig også en god håndfuld nye sange – inklusive tracket ‘Krystal kuglen’, hvor Niels Brandt reciterer et gammelt Michael Strunge-digt af samme navn fra 1982.

Hele processen omkring ‘Infinity Action’ har været anderledes end tidligere, da The Minds of 99 besluttede sig for at udgive sangene løbende, som de blev færdige, uden at vide hvad målet med det hele egentlig var.

»Vores tre første plader, men især ‘Solkongen’, havde jo gjort så meget for os, og vi havde ikke lyst til at gå i gang med at konkurrere med dem. Det ville blive et kreativt fængsel. I stedet fandt vi en stor frihed i bare at skrive sange og udgive singler på må og få uden nødvendigvis at ville noget med det – andet end musikken selv, altså«, udtaler bandet i en pressemeddelelse og fortsætter:

»Hvis vi ændrede vores mindset, så kunne vi lige pludselig udgive en sang på engelsk eller en børnesang, hvis det var det, vi havde lyst til. Så kunne vi lige pludselig være mere modige – eller dumdristige, måske? Ligesom beslutningen om at gå i Parken. Den beslutning lå et sted imellem modigt og dumt. Ingen af os vidste helt, om det var en god eller en dårlig idé, men vi følte den. Der var noget på spil. Det handlede om at turde gøre det«.

De 14 sange på ‘Infinity Action’ er produceret i samarbejde med Frederik Thaa, Eloq og Ronni Vindahl.

Albummet følger efter ‘The Minds of 99’ (2014), ‘Liber’ (2015) og ‘Solkongen’, der blev udgivet i to dele i 2017 og 2018.

The Minds of 99 skulle i januar have påbegyndt en stor arenaturné, men valgte tidligere på ugen at flytte den til april.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af