Hør tre sange af Billie Eilish og Finneas’ fiktive Pixar-boyband

Hør tre sange af Billie Eilish og Finneas’ fiktive Pixar-boyband
Billie Eilish og Finneas til Grammy-uddelingen. (Foto: Amanda Edwards/Getty Images)

Man skulle tro, at både Billie Eilish og storebror Finneas har rigeligt at se til. De har trods alt begge udgivet album sidste år og er for tiden på en større turné. For slet ikke at tale om alle de andre projekter, det succesfulde søskendepar har gang i.

Finneas producerer efterhånden for store navne som Selena Gomez og Justin Bieber, mens Billie hele tiden synes at have gang i et nyt projekt – fra dokumentarer, Disney-koncertfilm og ‘SNL’-optrædener til parfumer og Vogue-forsider.

På trods af den rimelig proppede kalender har Billie og Finneas dog haft tid til at klemme endnu et projekt ind. De har nemlig skrevet tre sange til den nye Pixar-film ‘Turning Red’, der i Danmark går under navnet ‘Rød’.

Det er dog ikke som sådan sange, de selv optræder med – de nye numre er i stedet skrevet til et fiktivt boyband ved navn 4*Town, der optræder i filmen.

Filmens soundtrack er ude nu, og dets første tre numre – ‘Nobody Like U’, ‘1 True Love’ og ‘U Know What’s Up’ – er alle lavet af Billie og Finneas. Sangene, der tydeligvis trækker på boyband-æstetik a la Backstreet Boys og *NSYNC, er skrevet af de to søskende og bliver blandt andet fremført af Finneas, som altså er en af stemmerne i det fiktive boyband.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af