Mac Millers dealer har fået over ti års fængsel

Mac Millers dealer har fået over ti års fængsel
Mac Miller. (Foto: G L Askew II.)

I september 2018 døde Mac Miller som følge af en overdosis. Rapperen med fødenavnet Malcolm McCormick gik bort som følge af et dødeligt miks af blandt andet fentanyl og kokain.

Især førstnævnte stof er ekstremt farligt og forbundet med titusindvis af dødstilfælde årligt i USA. Rapperen Lil Peep, der døde 21 år gammel i 2017, afled eksempelvis også som følge af en fentanyl-overdosis.

Nu er en af de dealere, der solgte Mac Miller det dødelige stof, blevet dømt til ti år og 11 måneders fængsel. Det rapporterer Rolling Stone. Den 39-årige Ryan Michael Reavis var en form for mellemmand, der solgte stofferne videre til andre pushere, der solgte dem til Miller.

I retten blev der også læst en besked op fra Mac Millers mor, Karen Meyers: »Mit liv blev mørkt det øjeblik, Malcolm forlod denne verden. Malcolm var min person, mere end en søn. Vi havde et bånd og et slægtskab, der var dybt, specielt og uerstatteligt«, lød det blandt andet.

Myndighederne har, udover den nu dømte Ryan Michael Reavis, anklaget to andre dealere i forbindelse med sagen. Den ene, 48-årige Stephen Walter, blev idømt 17 års fængsel i oktober, mens den anden, 30-årige Cameron James Pettit, endnu ikke har fået sin dom.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af