Premiere: Dansk debutant giver os heftige Medina-vibes – hør ‘Livstid er for altid’

Premiere: Dansk debutant giver os heftige Medina-vibes – hør ‘Livstid er for altid’
Laura. (Foto: Andrea Brandt/PR)

Medina er over alt for tiden. I forbindelse med en ny dokumentar har 2010’ernes måske største danske popstjerne skabt overskrifter og startet en nødvendig debat om, hvordan medierne dækker kvindelige popstjerner.

Nu er der så landet en debutsingle fra en helt ny artist, der lyder klart inspireret af (især tidlig) Medina.

‘Livstid er for altid’ af den 23-årige danske Laura har et pulserende beat a la ‘Kun for mig’, og teksten handler – i klassisk Medina-stil – om en narcissistisk eks, der lovede det hele, men endte med at skuffe.

»Jeg hørte dig sige / jeg altid kunne blive / livstid er for altid«, lyder det ret uimodståelige omkvæd, der formår at være både medrivende og vemodigt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Men ‘Livstid er for altid’ afviger også fra Medina-sammenligningen. Det storladne omkvæd og det pulserende beat kontrasteres stedvis af helt stille passager, og til sidst er lydbilledet faktisk decideret spartansk. Så når man forventer, at sangen slutter med det helt store omkvæd, klinger den i stedet helt stille ud.

»Der har været en lang periode i mit liv, hvor jeg konstant endte i relationer med mennesker, der havde narcissistiske træk eller bare var enormt selvoptagede«, udtaler Laura, der er signet hos W.A.S. Entertainment, via en pressemeddelelse.

»Jeg blev viklet ind i deres spind, og pludselig følte jeg, at jeg ikke kunne leve mit liv uden deres bekræftelse. Sangen er en hyldest til, at jeg efter en lang periode, hvor jeg havde svært ved at tro på, at jeg var god nok, nu er kommet videre – og med et ønske om, at personerne for altid vil have det skidt, når de ser, hvor godt jeg klarer mig nu«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af