Nu kan du studere Harry Styles på universitetet

Nu kan du studere Harry Styles på universitetet
Harry Styles. (Foto: Helene Pambrun)

Vil du gerne blive klogere på Harry Styles og samtidig få en akademisk uddannelse, kan det nu blive en realitet. Det kræver blot et smut over Atlanten.

Fra foråret 2023 vil Texas State University nemlig uddybe et kursus om den 28-årige popstjerne med titlen »Harry Styles and the cult of celebrity: identity, the internet, and European pop culture«.

The Telegraph skriver, at en reklame for kurset beskriver, at det vil fokusere på Harry Styles og populær europæisk kultur for at forstå »den kulturelle og politiske udvikling af den moderne kendis«, hvilket ifølge beskrivelsen vil relatere til emner som køn, seksualitet, race, klasse, medier, mode, fankultur og internetkultur.

Kurset er det seneste i en række universitetsudbud, der fokuserer på popstjerner. På Københavns Universitet har man blandt andet kunnet tage et kursus om Beyoncé, mens man i Nordamerika har kunnet studere folk som Kanye West og Lady Gaga på forskellige universiteter.

Harry Styles udgav sit tredje studiealbum ‘Harry’s House’ i foråret, som vores anmelder kaldte popstjernens »med længder bedste og mest autentiske soloalbum« – også selvom det til tider druknede i overdreven perfekthed og niceness.

Senere på året er Styles aktuel i hele to spillefilm: Olivia Wildes ventede ‘
Don’t Worry Darling’
og den lovende ‘My Policeman’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af